MAIG 2016. L’OBRA SOCIAL “LA CAIXA” COL.LABORA UNA VEGADA MÉS

21/07/2016 joan Notícies

WP_20160518_15_58_37_ProL’Obra Social “la Caixa” col•labora, una vegada més, amb els Amics de Sant Aniol d’Aguja

Us comuniquem que, per quart any consecutiu, l’Obra Social “la Caixa” ens ha ajudat a tirar endavant la rehabilitació de l’antiga rectoria de Sant Aniol per destinar-la com a futur refugi de muntanya, tal i com havia esdevingut dècades enrere.
El dia 18 de maig de 2016 el Sr. Josep Blanch, en representació de la Fundació Bancària “La Caixa” , i en Quim Oliver “xari”, en representació dels Amics de Sant Aniol, signaren a Girona el conveni de col•laboració per un any més. L’Obra Social “la Caixa” atorga al projecte 10.000€, que aniran destinats a un forjat interior i a la restauració en general de l’edifici. D’aquesta manera, la Fundació Bancària ja ha aportat 40.000 euros en quatre anys. Estan destinats a un equipament que dignificarà l’entorn natural de la vall d’Aguja, situada al cor de l’Alta Garrotxa, com és la recuperació d’un edifici històric i punt de referència per a la cohesió social entre els dos vessants de la frontera. Un autèntic punt de trobada interfronterera. Un centre d’interpretació de l’Alta Garrotxa en totes les seves vessants.
Els Amics de Sant Aniol volem expressar el nostre agraïment per aquest suport rebut, el qual ens esperona a continuar lluitant “PER UN REFUGI AMB COS I ÀNIMA”. Un projecte destinat al bé comú i a la millora dels nostre país. Tant de bo que ben aviat es pugui posar al servei de tothom.

Amics de Sant Aniol d’Aguja

Comments are currently closed.