Com puc col·laborar?

En aquest apartat podreu trobar les diferents possibilitats que teniu de col·laborar.

Si voleu col·laborar econòmicament us informem del nostre compte a Caixabank:

ES87-2100-0023-44-0200621387

Quines maneres tenir de col·laborar?

1) Sigueu AMICS-COL·LABORADORS

Els Amics-col·laboradors són aquelles persones físiques o jurídiques que fan una aportació econòmica (donatiu), mínima de 12€ anuals, per col·laborar amb l’associació a tirar endavant els seus objectius / finalitats.

Podeu descarregar el fitxer següent i ens el podeu fer arribar a través de l’opció de “CONTACTAR”  . Gràcies

FULL INSCRIPCIÓ

2) Sigueu MECENES

PROPOSTES DE COL·LABORACIÓ-MECENATGE
(Aprovades en Junta Directiva el 20-07-2022)

APORTACIONS DE PARTICULARS O FAMÍLIES

* OPCIÓ 1: aportació de 50 euros. Tindran dret a 2 nits i de refugi.
* OPCIÓ 2:aportació de 50 euros. Lliurement de 2 samarretes tècniques de Sant Aniol.
* OPCIÓ 3: aportació de 100 euros. Tindrà dret a 3 nits de refugi.
* OPCIÓ 4: aportació de 100 euros. Tindrà dret a 1 exemplar del llibre de Sant Aniol d’Ernest Costa i Savoia.

POSA EL TEU NOM AL FUTUR REFUGI:

APORTACIONS DE PARTICULARS
* OPCIÓ 1: a partir de 150 euros. Tindran dret a 5 nits de refugi i es posarà el seu nom en una sala del Refugi.
*OPCIÓ 2: a partir de 150 euros. Obsequi del llibre de Sant Aniol d’Ernest Costa. I es posarà el seu nom en una sala del Refugi.
APORTACIONS DE FAMÍLIES
*OPCIÓ 1: aportació de 200 euros. Tindran dret a 5 nits individuals i es posarà el nom de la família en una sala del Refugi.
*OPCIÓ 2: aportacions a partir de 200 euros. Tindran dret a 2 nits individuals i a un exemplar del llibre de Sant Aniol d’Ernest Costa. Es posarà el nom de la família en una sala del Refugi.

ESTABLIMENTS- EMPRESES I ENTITATS

*aportacions d’establiments diversos: a partir de 60 euros. Es farà constar el logo de l’establiment en el panell de col·laboradors que hi ha al peu de l’exterior del Refugi, pel període d’un any com a mínim. A partir de 5 aportacions es gaudirà dels avantatges del següent punt, com d’haver aportat 300 euros.
*aportacions d’empreses o entitats: a partir de 300 euros. Tindran dret a 10 nits individuals i es posarà el nom en una sala del refugi conjuntament amb altres mecenes. Mentre durin les obres es farà constar el logo en el panell de col·laboradors que hi ha al peu de l’exterior del Refugi.
*aportacions d’empreses o entitats: a partir de 500 euros. Tindran dret a 10 nits individuals i a 2 exemplars del llibre de Sant Aniol d’Ernest Costa i es posarà el nom en una sala del Refugi. Mentre durin les obres es farà constar el logo en el panell de col·laboradors que hi ha al peu de l’exterior del Refugi.
*aportacions d’empreses o entitats: a partir de 1000 euros. OPCIÓ 1: tindran dret a 30 nits individuals , a 3 exemplars del llibre de Sant Aniol d’Ernest Costa i es posarà el nom en una sala del Refugi. Mentre durin les obres es farà constar el logo en el panell de col·laboradors que hi ha al peu de l’exterior del Refugi.
*aportacions d’empreses o entitats: a partir de 1000 euros. OPCIÓ 2: tindran dret a 10 exemplars del llibre de Sant Aniol d’Ernest Costa i es posarà el nom en una sala del Refugi. Mentre durin les obres es farà constar el logo en el panell de col·laboradors que hi ha al peu de l’exterior del Refugi.

NOTES IMPORTANTS:

La idea seria crear un vincle entre el mecenes i l’entitat. Per això la majoria de col·laboradors ho fan aportant una quota cada any. Que s’entén com una gesta de constància i suport mentre durin les obres. I d’aquesta manera també se’ls pot informar de com va el projecte.
Les samarretes i els llibres d’obsequi NO ho enviem a domicili. El beneficiaris ho hauran de recollir quedant d’acord amb l’Associació.
El llibre sobre Sant Aniol i els seus territoris és un llibre de fotografies i textos d’Ernest Costa, Creu de Sant Jordi 2021 i Ensenya d’or de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya any 2021. Es publicarà per Sant Jordi 2023, després de 4 anys de feina. Una eina imprescindible per conèixer i estimar Sant Aniol i els seus territoris.
Quan es parla que es posarà el nom en una sala del Refugi, es refereix a quan estigui acabat i obert al públic. El logo o nom es posarà en un lloc determinat i conjuntament amb altres mecenes. El mateix mecenes haurà de donar consentiment per escrit.
L’obsequi de nits de pernoctació és evident que començarà a funcionar quan el Refugi estigui obert al públic i hi haurà una normativa per poder-ne gaudir de manera regulada i que no suposi un càrrec gaire important per a la gestió.
El rètol on figuren els col·laboradors és a l’exterior i al peu del Refugi on passen unes 30.000 persones l’any. És un rètol provisional, mentre durin les obres.

TOTES LES APORTACIONS ES DESTINARAN A LES OBRES DEL REFUGI

3) Fent COL·LABORACIONS PUNTUALS

Pots fer un donatiu puntual al nostre compte.

En cas que no pogueu fer aportacions econòmiques tenim altres maneres de participar en el projecte. Consulteu l’apartat d’ACTIVITATS.