Properes Activitats

Diumenge, 7 de maig – JORNADA DE TREBALL A ST. ANIOL

La primavera ja es notarà de debò a Sant Aniol i això ens alleugerirà l’esforç del treball voluntari. La verdor i floració no ens poden passar desapercebudes.
Si no hi ha res de nou ja hauran les obres que completaran l’estructura dels annexos del Refugi. Estarem atents a les indicacions dels paletes.
Trobada de grup a les 7 del matí a la fleca de Montagut, davant de l’església. Si no podeu tot el dia, no passa res. Podeu venir a l’horari que més us vagi bé. A Sant Aniol ens trobaràs!
Dinar “aniolenc” comunitari. Consta d’un sol plat calent, la resta us l’heu de portar així com els coberts, plat, got… Per facilitar l’organització dels cuiners apunteu-vos fins el dia 4 de maig. Gràcies!

CONTACTAR

 

Dissabte, 27 de maig – JORNADA DE TREBALL A ST. ANIOL

Aquesta jornada de feina es concentrarà en preparar l’aplec, que ja el tindrem a una setmana vista.
Trobada de grup a les 7 del matí a la fleca de Montagut, davant de l’església. O a Sant Aniol ens trobaràs!

Dinar “aniolenc” comunitari. Consta d’un sol plat calent, la resta us l’heu de portar així com els coberts, plat, got… Per facilitar l’organització dels cuiners apunteu-vos fins el dia 24 de maig. Gràcies!

CONTACTAR

 

Diumenge, 4 de juny- APLEC DE SANT ANIOL D’AGUJA- 60 ANYS!!!

 

Un aplec molt especial! Fa 60 anys que es va recuperar l’aplec després de la Guerra Civil. Hi haurà ingredients molt especials en la programació. No us els perdeu! .

Durant les setmanes prèvies trobareu el programa detallat .

CONTACTAR

 

 

Dissabte, 10 de juny – JORNADA DE TREBALL A ST. ANIOL

Aquesta jornada de feina està pensada per ordenar i baixar tot el que hagi quedat de la celebració de l’aplec. També ens haurem de concentrar amb la feina que ens puguin encomanar els paletes.
Trobada de grup a les 7 del matí a la fleca de Montagut, davant de l’església. O a Sant Aniol ens trobaràs!

Dinar “aniolenc” comunitari. Consta d’un sol plat calent o fred( si és que ja fa calor), la resta us l’heu de portar així com els coberts, plat, got… Per facilitar l’organització dels cuiners apunteu-vos fins el dia 7 de juny. Gràcies!

 

CONTACTAR

 

 

 

 

 


 

 


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/

Ús de cookies

Aquest espai web utilitza cookies per donar un millor servei. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Per obtenir més informació o saber com canviar la configuració del seu navegador consulti les següents instruccions.

ACEPTAR