Properes Activitats

Diumenge, 20 de maig- APLEC DE SANT ANIOL D’AGUJA

 

 FES “clic” PER VEURE EL RESULTAT DE LA RIFA

 

CARTELL 2018

CONTACTAR

 

Diumenge, 17 de juny – LES 12 HORES D’HELICÒPTERING A ST. ANIOL

De les 8 del matí a les 8 del vespre. Punt d’arribada i sortida a la Muntada.
No es tracta de traginar durant les 12 hores. O si ho voleu sí! Però la idea és que durant tot aquest horari sempre hi hagi algú que practiqui l’helicòptering. Que tothom col•labori de la manera que pugui, però amb il•lusió. Hi haurà qui vindrà a fer un viatge i d’altres potser en faran tres o quatre! Algú pujarà dos sacs de cop i d’altres es partiran un sac entre dos. I potser algú es prendrà un bany entre el puja-i-baixa i puja-i-baixa. Tot es bo!
És una crida a mantenir viu aquest esport, que fa la competència als matxos de bast i als helicòpters, per tal de contribuir a pujar les 20 tones de gredes que ens hem proposat durant l’any 2018. Aquests materials aniran destinats a unes basses de joncs que seran una de les peces pel sistema de sanejament. Aquesta fita suposaria un estalvi de 20 vols d’helicòpter que traduït en economia volen dir 5000 euros. Aconseguim-ho!!! Moltes gràcies!

Trobada de grup a les 7 del matí a la fleca de Montagut, davant de l’església. Si no podeu tot el dia, no passa res. Podeu venir a l’horari que més us vagi bé. A Sant Aniol ens trobaràs!

Dinar “aniolenc” comunitari. Consta d’un sol plat calent, la resta us l’heu de portar així com els coberts, plat, got… Per facilitar l’organització dels cuiners apunteu-vos fins el dia 13 de juny. Gràcies!

 

CONTACTAR

 

 

 


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/

Ús de cookies

Aquest espai web utilitza cookies per donar un millor servei. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Per obtenir més informació o saber com canviar la configuració del seu navegador consulti les següents instruccions.

ACEPTAR