Properes Activitats

Dissabte i diumenge 16 i 17 de novembre- FIRA DE SANT MARTIRIÀ A BANYOLES

 

23 i 24 de novembre. DOBLE JORNADA DE TREBALL A SANT ANIOL

Fins i tot ens sap greu insistir tant amb jornades de treball. Però ja ho dèiem a finals d’estiu que ens esperava un final d’any força intens de feina per tal d’aconseguir els objectius previstos. I hem de dir que totes les convocatòries que s’han dut a terme fins ara han estat un èxit i hem avançat molt. Però ara ens falta una última jugada que ens culminarà la primera fase del sanejament. Esperem que sigui l’última crida d’enguany i comptem que hi respondreu de manera notable, talment les últimes crides. Gràcies per endavant!

La proposta és en forma de jornada doble de treball perquè ha funcionat molt bé aquesta tardor, ja que tothom s`ho combina per venir el dia que li vagi millor. També hi haurà possibilitats de quedar-s’hi a dormir.

Col·laboreu el màxim que pugueu! Necessitem molt de voluntariat per les tasques que s’han de fer.

Participeu en la reconstrucció d’UN REFUGI AMB COS I ÀNIMA

Tant el dissabte com el diumenge la trobada serà a les 7 del matí a la fleca de Montagut, davant de l’església. Però podeu pujar més tard , si així us convé. Allà ens trobareu.

CONTACTAR

 

 

 dav

dav

 

 

dav

dav

 

 

 

 

 

Cinc anys d’obres del refugi en una cançó:

https://youtu.be/yK1xZOV3XyI

 

 

 

dav

dav

 

CONTACTAR

 


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/

Ús de cookies

Aquest espai web utilitza cookies per donar un millor servei. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Per obtenir més informació o saber com canviar la configuració del seu navegador consulti les següents instruccions.

ACEPTAR