Properes Activitats

Dissabte, 14 d’abril- JORNADA DE TREBALL A ST. ANIOL

Continuarem treballant en el refugi i a l’entorn. Donant suport a la nova fase d’obres.
Ens trobem en un mes en ple esclat primaveral. Cosa que ens obligarà a fer petits bufets en la nostra feina per tal de contemplar la natura que es desperta.
Trobada de grup a les 7 del matí a la fleca de Montagut, davant de l’església. O a l’hora que us vagi bé a Sant Aniol.
Dinar “aniolenc” comunitari. Consta d’un sol plat calent, la resta us l’heu de portar així com els coberts, plat, got… Per facilitar l’organització dels cuiners apunteu-vos com a molt tard el dia 11 d’abril. Gràcies!

CONTACTAR

Dissabte, 21 d’abril- A SANT ANIOL AMB L’ERNEST COSTA

L’Ernest Costa és, de ben segur, una de les persones que més ha recorregut la geografia dels Països Catalans i ha treballat per defensar-la i donar-la a conèixer.
I també és amic col•laborador de Sant Aniol i ens ajuda i assessora des de fa molt temps. Li hem demanat que ens acompanyi a peu a Sant Aniol i que durant el camí ens exposi les seves idees entusiastes envers aquest entorn. Sens dubte que serà molt interessant.N’haurem de prendre nota i no cal dir que haurem d’aprofitar per preguntar sobre els dubtes que puguem tenir.
Per celebrar-ho es farà un dinar comunitari a Sant Aniol. Caldrà portar plat, coberts, got…El menú constarà d’un plat calent, vi i postres. Preu: 13 euros.
Trobada a les 9 del matí davant de l’Hostal de Sadernes. Esmorzar. Al mateix hostal o que cadascú se’l porti.
Pel dinar cal confirmar la inscripció. Gràcies!

CONTACTAR

Dilluns, dia 23 d’abril – DIADA DE SANT JORDI A LA PLAÇA

Els Amics de Sant Aniol muntaran la parada de Sant Jordi a la Plaça. Si ho voleu, us informarem del projecte “PER UN REFUGI AMB COS I ÀNIMA”. Col•laboreu comprant roses o llibres! És per una bona causa! Moltes gràcies!

Divendres, 11 de maig- AUDIOVISUAL SOBRE SANT ANIOL A SERINYÀ

L’ajuntament de Serinyà ha convidat als Amics de Sant Aniol a explicar la seva tasca. I l’Associació ha acceptat la invitació de molt bon grat. Es passarà l’audiovisual: “Sant Aniol d’Aguja la història continua perquè l’ànima és viva” on s’hi resumeixen aspectes geogràfics, històric, tradicions i també el procés de rehabilitació del Refugi. Una activitat oberta a tothom. Us hi esperem!

 

Diumenge, 13 de maig – JORNADA DE TREBALL A ST. ANIOL

Aquesta jornada de feina es concentrarà en preparar l’aplec, que ja el tindrem a una setmana vista.
La primavera ja es notarà de debò a Sant Aniol i això ens alleugerirà l’esforç del treball voluntari. La verdor i floració no ens poden passar desapercebudes.
Trobada de grup a les 7 del matí a la fleca de Montagut, davant de l’església. Si no podeu tot el dia, no passa res. Podeu venir a l’horari que més us vagi bé. A Sant Aniol ens trobaràs!
Dinar “aniolenc” comunitari. Consta d’un sol plat calent, la resta us l’heu de portar així com els coberts, plat, got… Per facilitar l’organització dels cuiners apunteu-vos fins el dia 10 de maig. Gràcies!

CONTACTAR

 

Diumenge, 20 de maig- APLEC DE SANT ANIOL D’AGUJA

 

PROGRAMA APLEC 2018

 

CONTACTAR

 

Diumenge, 17 de juny – LES 12 HORES D’HELICÒPTERING A ST. ANIOL

De les 8 del matí a les 8 del vespre. Punt d’arribada i sortida a la Muntada.
No es tracta de traginar durant les 12 hores. O si ho voleu sí! Però la idea és que durant tot aquest horari sempre hi hagi algú que practiqui l’helicòptering. Que tothom col•labori de la manera que pugui, però amb il•lusió. Hi haurà qui vindrà a fer un viatge i d’altres potser en faran tres o quatre! Algú pujarà dos sacs de cop i d’altres es partiran un sac entre dos. I potser algú es prendrà un bany entre el puja-i-baixa i puja-i-baixa. Tot es bo!
És una crida a mantenir viu aquest esport, que fa la competència als matxos de bast i als helicòpters, per tal de contribuir a pujar les 20 tones de gredes que ens hem proposat durant l’any 2018. Aquests materials aniran destinats a unes basses de joncs que seran una de les peces pel sistema de sanejament. Aquesta fita suposaria un estalvi de 20 vols d’helicòpter que traduït en economia volen dir 5000 euros. Aconseguim-ho!!! Moltes gràcies!

Trobada de grup a les 7 del matí a la fleca de Montagut, davant de l’església. Si no podeu tot el dia, no passa res. Podeu venir a l’horari que més us vagi bé. A Sant Aniol ens trobaràs!

Dinar “aniolenc” comunitari. Consta d’un sol plat calent, la resta us l’heu de portar així com els coberts, plat, got… Per facilitar l’organització dels cuiners apunteu-vos fins el dia 13 de juny. Gràcies!

 

CONTACTAR

 

 

 


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/

Ús de cookies

Aquest espai web utilitza cookies per donar un millor servei. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Per obtenir més informació o saber com canviar la configuració del seu navegador consulti les següents instruccions.

ACEPTAR