Properes Activitats

Dissabte i diumenge dies 18 i 19 de novembre. ELS AMICS DE SANT ANIOL A LA FIRA DE SANT MARTIRIÀ

Com ja va sent habitual dels últims anys els Amics de Sant Aniol tindrem una parada a la popular Fira de Sant Martirià de Banyoles que tindrà lloc al Parc de la Draga. La raó principal és donar a conèixer la recuperació del Refugi. Des d’allà us donarem la informació que us pugui interessar.
També podreu col•laborar d’alguna manera amb el projecte “ Per un refugi amb cos i ànima”.

 

Diumenge, dia 26 de novembre- ASSEMBLEA DELS AMICS DE SANT ANIOL A MONTAGUT

L’Assemblea dels Amics de Sant Aniol s’ha convertit en la trobada itinerant de l’associació. Cada any se celebra en un poble diferent de les entitats que conformen l’Associació: Sant Llorenç de Cerdans, Banyoles o Montagut. Enguany toca la població garrotxina. D’aquesta manera tots aquells socis que no es poden desplaçar a Sant Aniol per causes diverses, tenen la possibilitat d’assistir a la reunió més important de l’any. I així, informar-se de tot el que sigui del seu interès.
En acabant hi haurà un dinar comunitari. Tots els qui desitgin quedar-s’hi haurien de confirmar la seva assistència, com a molt tard el dijous dia 23. Gràcies!

CONTACTAR

L’ordre del dia de l’Assemblea serà la següent:
– Resum de l’estat de les obres al Refugi, resum d’activitats i del comptes exercici 2017
– Pronòstic de passos a seguir per a la recuperació del Refugi per l’any 2018
– Presentació del pressupost pel 2018
– Properes activitats
– Precs i preguntes
Us hi esperem!!!


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/

Ús de cookies

Aquest espai web utilitza cookies per donar un millor servei. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Per obtenir més informació o saber com canviar la configuració del seu navegador consulti les següents instruccions.

ACEPTAR