Properes Activitats

DIUMENGE 30 DE JULIOL

JORNADA DE TREBALL i PORTES OBERTES

Jornada de treball en suport dels paletes i altres feines per millorar l’entorn.

També serà una jornada de portes obertes per acollir i informar excursionistes i visitants en general que aquests dies d’estiu s’apropen a la contrada.

Tots els voluntaris i voluntàries podran disposar d’un àpat comunitari a preu de cost. Consta d’un sol plat calent, la resta us l’heu de portar així com els coberts, plat, got…

MENÚ ESPECIAL D’ESTIU

FIDEUÀ AMB GAMBES i ESCAMARLANS DE PALAMÓS

Per reservar el dinar cal apuntar-se com a molt tard el dijous dia 27 de juliol enviant un correu a :  CONTACTAR

Gràcies!16

Si no us apunteu també us podeu afegir a l’àpat al mateix dia sempre i quan sobri tiberi perquè les places són limitades.

Trobada a les 7 del matí a la fleca de Montagut, davant de l’església. O si no, ja ens trobarem allà dalt!

CONTACTAR

NOTA: la propera jornada serà el dia 16 de setembre

Sant Aniol-cases veïnes-7

DISSABTE 5 D’AGOST : DINAR DE LA FESTA MAJOR D’OIX

Com cada any i en motiu de la festa Major d’Oix, el proper dissabte 5 d’Agost els Amics de Sant Aniol organitzarem el dinar popular de la festa.
Aquest consta d’una amanida complerta, un arròs amb verdures, botifarra a la brasa, postres pa i vi. També hi ha menú infantil (fins a 10 anys) on hi ha amanida, macarrons amb vedella, postres i aigua. El preu del menú adult és de 15 € dels quals 5 van destinats directament a la reconstrucció del refugi. El preu del menú infantil és de 8 €, dels quals 3 van destinats directament a la reconstrucció del refugi.

És per això que us animem a venir al dinar i a gaudir del programa de la festa Major d’Oix.

Només cal que ens envieu un correu clicant a :

CONTACTAR

abans del dijous 3 d’Agost dient-nos els vostres noms i cognoms i el nombre de tiquets infantils i adults que voleu. Al mateix dia, un membre de la organització tindrà la llista dels inscrits i us donarà els tiquets per al dinar i us cobrarà l’import.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.
Salut i Visca Sant Aniol!!!


DISSABTE 16 DE SETEMBRE

CONTACTAR

 

 

 Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/

Ús de cookies

Aquest espai web utilitza cookies per donar un millor servei. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Per obtenir més informació o saber com canviar la configuració del seu navegador consulti les següents instruccions.

ACEPTAR