Properes Activitats

Dissabte, 21 de juliol – JORNADA DE TREBALL A SANT ANIOL AMB CUES DE RAP

 

El sostre d’estiu tapa el cel de la vall i hi tanca la calor. Entre cabàs de runa, el cop de masseta, el picar del tràmec, el roncar de la màquina de pastar i el xericar de la roda del carretó haurem de buscar la fresca a l’ombra del freixe o dins la gèlida aigua de la gorga. Per llavors, tornar-hi amb més empenta.

 

Dinar comunitari de cuetes de rap pescat i cuinat pel pescador i company de Palamós que tot sovint ancleja a St. Aniol. Mariner de terra endins.

 

No us perdeu ni el primer paràgraf ni el segon!

 

Per treballar sereu benvinguts a qualsevol hora però quedem a les 7 del matí a la fleca de Montagut.

 

Pel dinar seran cap a les dues i us demanem que us hi apunteu fins el dimecres 18 per facilitar l’organització. Gràcies!

 

CONTACTAR

 

 

Dissabte, 15 de setembre- JORNADA DE TREBALL A SANT ANIOL

 

Retrobament dels Amics de Sant Aniol després de vacances amb la il•lusió de preparar més avanços per fer del refugi una realitat. Primera jornada de treball del nou curs. Una tardor on s’han de culminar noves obres que tornaran a canviar notablement l’edifici.

 

Hi haurà dinar popular, si us interessa us heu d’apuntar com a molt tard el dimecres dia 12, enviant un correu. Gràcies!

 

A les 7 del matí a la fleca de Montagut, davant l’església.

 

CONTACTAR

 

 

Diumenge, 16 de setembre a les 7 de la tarda. AUDITORI DE L’ATENEU DE BANYOLES

 

LÍDIA PUJOL EN CONCERT PER SANT ANIOL

 

CANÇÓ D’AUTOR

 

LÍDIA PUJOL

 

13 maneres de cantar les 40

Veu: Lídia Pujol Guitarra: Pau Figueres

 

Cançons essencials que cerquen la veritat a cada detall. Cançons compromeses amb una necessitat de confrontar la injustícia, que volen parlar del millor de l’ésser humà recordant-nos que també som llum.

 

El repertori inclourà temes com “La mala reputació• de Georges Brassens, “País petit” de Lluís Llach, “Todo cambia” de Julio Numhauser o “Nada de nada” de Cecilia.

 

Conscient de la necessària confrontació activa contra la injustícia i la mentida “Farem la revolució i la tornarem a fer” cerca la Veritat a cada petita cruïlla.

 

Preu: 12 €

 

Concert en benefici de la rehabilitació del Refugi de Sant Aniol.

 

ORGANITZA:

: Anagrama oficial
COL•LABORA:  AJUNTAMENT DE BANYOLES

 

 

 

 

 


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/

Ús de cookies

Aquest espai web utilitza cookies per donar un millor servei. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Per obtenir més informació o saber com canviar la configuració del seu navegador consulti les següents instruccions.

ACEPTAR