Properes Activitats

 

Diumenge, 8 d’Octubre. ELS AMICS DE SANT ANIOL A LA CAT FEST D’ARLES

La fira CAT FEST ( festa catalana) tindrà lloc a Arles, Vallespir, de les 10 del matí a les 6 de la tarda. Es una festa organitzada pel CCCV (Centre Cultural Català del Vallespir). Una trobada de gent de Catalunya nord i del Principat, a l’entorn de teatre, balls populars, cançó, música…
Una diada dedicada a la llengua catalana, només es parla català tot el dia.
Hi haurà paradetes on les associacions presenten els seus projectes. Els Amics de Sant Aniol hi serem, i també passarem un audiovisual per donar a conèixer Sant Aniol destacant la tradició, la història i la recuperació que s’està duent a terme del Refugi

 

Dissabte, 14 d’octubre- JORNADA DE TREBALL A SANT ANIOL

Jornada de treball destinada a les feines de suport als paletes. Si tot va bé, la teulada dels annexos estarà ben avançada.
Hi haurà la col•laboració de treballadors de “La Caixa” que celebren la setmana del voluntariat i ja fa alguns anys que trien l’helicòptering coma opció.
Dinar “aniolenc” comunitari. Consta d’un sol plat calent, la resta us l’heu de portar així com els coberts, plat, got… Per facilitar l’organització dels cuiners apunteu-vos com a molt tard el dimecres 11 d’octubre. Gràcies!

CONTACTAR

 

 

Diumenge, 29 d’octubre- JORNADA DE TREBALL A SANT ANIOL

Jornada de treball destinada a les feines de suport als paletes i neteja de l’entorn.
No cal oblidar de contemplar de reüll el paisatge que per aquestes dates es pinta de colors de tardor. No hi falteu!
Trobada de grup a les 7 del matí a la fleca de Montagut, davant de l’església. O a l’hora que us vagi bé a Sant Aniol. Allà ens trobareu.
Dinar “aniolenc” comunitari. Consta d’un sol plat calent, la resta us l’heu de portar així com els coberts, plat, got… Per facilitar l’organització dels cuiners apunteu-vos com a molt tard el dia 26 d’octubre. Gràcies!

CONTACTAR

 

Diumenge 5 de novembre. DIADA DELS AMICS DE SANT ANIOL

Vol ser un dia sense feina. O almenys sense feina d’obres. Una diada per celebrar que un altre any de grans avenços al Refugi.

La festa se centrarà en el dinar de germanor a Sant Aniol mateix.
Menú: amanides, mongetes, graellada de carn, vi i postres de músic, cafè. Preu aprox.: 15 euros

Us heu de portar els coberts, plat, got…

Per facilitar l’organització dels cuiners apunteu-vos com a molt tard el dimecres a 1 de novembre. Gràcies!

CONTACTAR

 

Dissabte i diumenge dies 18 i 19 de novembre. ELS AMICS DE SANT ANIOL A LA FIRA DE SANT MARTIRIÀ

Com ja va sent habitual dels últims anys els Amics de Sant Aniol tindrem una parada a la popular Fira de Sant Martirià de Banyoles que tindrà lloc al Parc de la Draga. La raó principal és donar a conèixer la recuperació del Refugi. Des d’allà us donarem la informació que us pugui interessar.
També podreu col•laborar d’alguna manera amb el projecte “ Per un refugi amb cos i ànima”.

 

Diumenge, dia 26 de novembre- ASSEMBLEA DELS AMICS DE SANT ANIOL A MONTAGUT

L’Assemblea dels Amics de Sant Aniol s’ha convertit en la trobada itinerant de l’associació. Cada any se celebra en un poble diferent de les entitats que conformen l’Associació: Sant Llorenç de Cerdans, Banyoles o Montagut. Enguany toca la població garrotxina. D’aquesta manera tots aquells socis que no es poden desplaçar a Sant Aniol per causes diverses, tenen la possibilitat d’assistir a la reunió més important de l’any. I així, informar-se de tot el que sigui del seu interès.
En acabant hi haurà un dinar comunitari. Tots els qui desitgin quedar-s’hi haurien de confirmar la seva assistència, com a molt tard el dijous dia 23. Gràcies!

CONTACTAR

L’ordre del dia de l’Assemblea serà la següent:
– Resum de l’estat de les obres al Refugi, resum d’activitats i del comptes exercici 2017
– Pronòstic de passos a seguir per a la recuperació del Refugi per l’any 2018
– Presentació del pressupost pel 2018
– Properes activitats
– Precs i preguntes
Us hi esperem!!!


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/

Ús de cookies

Aquest espai web utilitza cookies per donar un millor servei. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Per obtenir més informació o saber com canviar la configuració del seu navegador consulti les següents instruccions.

ACEPTAR