Com puc col·laborar?

En aquest apartat podreu trobar les diferents possibilitats que teniu de col·laborar.

Si voleu col·laborar econòmicament us informem del nostre compte a Caixabank:

ES87-2100-0023-44-0200621387

Quines maneres tenir de col·laborar?

1) Sigueu AMICS-COL·LABORADORS

Els Amics-col·laboradors són aquelles persones físiques o jurídiques que fan una aportació econòmica (donatiu), mínima de 12€ anuals, per col·laborar amb l’associació a tirar endavant els seus objectius / finalitats.

Podeu descarregar el fitxer següent i ens el podeu fer arribar a través de l’opció de “CONTACTAR”  . Gràcies

 FULL INSCRIPCIÓ

 

2) Sigueu MECENES

ANTICIPACIONS : Estan pensades per finançar les obres.Aportacions de particulars : de 50 o 100 euros.  Tindran dret a 5 nits o 10 nits de refugi, respectivament.

POSA EL TEU NOM AL REFUGI:

Aportacions de particulars: a partir de 150 euros. Tindran dret a 15 nits de refugi i es posarà el nom de l’aportador a una sala del refugi.

Aportacions de família: a partir de 200 euros. Tindran dret a 20 nits individuals i es posarà el nom de la família a una sala del refugi.

Aportacions de petits comerciants, empreses o entitats : a partir de 300 euros. Tindran dret a 30 nits individuals i es posarà el nom de l’entitat o comerç en una sala del refugi.

Aportacions d’empreses : a partir de 900 euros. Tindran dret a 90 nits individuals i es posarà el nom de l’empresa en una sala del refugi.

Més informació a :

MECENES

3) Fent COL·LABORACIONS PUNTUALS

Pots fer un donatiu puntual al nostre compte.

 

En cas que no pogueu fer aportacions econòmiques tenim altres maneres de participar en el projecte. Consulteu l’apartat d’ACTIVITATS.