ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS DELS AMICS DE SANT ANIOL D’AGUJA

17/04/2019 joan Notícies

ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS DELS AMICS DE SANT ANIOL D’AGUJA

El passat 27 de gener es va celebrar l’Assemblea General dels “ Amics de Sant Aniol d’Aguja “ , enguany al municipi de la Catalunya Nord, Sant Llorenç de Cerdans.
La jornada va començar amb la benvinguda que ens van oferir a la Casa de la Muntanya. Allà vam esmorzar plegats, mentre esperàvem l’arribada de la resta de companys de Banyoles i de Montagut.
L’ ordre del dia sol ser atapeïda i densa, i quan va ser hora vam començar a treballar.
La secretària va llegir el resum de l’ acta de la darrera assemblea del 26 de novembre de 2017 a Montagut per a poder-la valorar i aprovar. Amb el consentiment dels assistents es va aprovar. Seguidament el president va exposar l’estat actual d’obres del 2018, es van resumir les activitats dutes a terme durant l’any, així com l’estat de comptes del 2018.
El punt central de l’ ordre del dia consistia en l’elecció de la nova junta . Van sortir alguns membres de l’entitat tant de Sant Llorenç, com de Terra Aspra i de Banyoles , i es va aprovar la renovació dels existents i els nous membres, respectant els nostres estatuts de cinc persones de cada entitat. Felicitem els nouvinguts a la junta : Pere Serra, de sant Llorenç, Jordi Aiguaviva de Montagut, i Marta Nonell de Banyoles. I felicitem els altres membres de junta per a continuar al davant de l’ associació que ja va complir els seus 8 anys el dia 20 de novembre.
La Junta queda formada de la següent manera:

President : Joaquim Oliver Tarradas
Vicepresident 1r : Josep Ribas Vila
Vicepresidenta 2ª : Lluïsa Gruel
Secretària : Dolors Oliver Isach
Sots-Secretari: Josep Mª Costa
Tresorera : Dolors Hugas Casademont
Vocal : Maria Xarles Pineda
Vocal: Jordi Aiguaviva Serra
Vocal: Alain Gruel
Vocal: Pierre descossy
Vocal: rené Philipoot
Vocal: Pierre Serre
Vocal: Josep Casals Micaló
Vocal:Marta Nonell Rocha
Vocal: Joan Oliva
El següent punt va ser el pronòstic de passos a seguir per a la recuperació del refugi per l’any 2019. Continuarem acabant els interiors, un eco foc, tres plaques solars fotovoltaiques més…i insistirem en lligar tot el que faci falta per començar a construir el sistema de sanejament.
La Tresorera va presentar el pressupost pel 2019, tenint en compte que d’aquestes dades la vigília el 26 de gener havíem tingut els vols d’helicòpter per a portar material, i per tant, d’un dia per l’altre les xifres ens canvien moltíssim.
Es van llegir les activitats previstes pel 2019, que estan en la línia de les del 2018 : jornades de treball amb dinars comunitaris, sortida excursió a Sant Aniol amb el guiatge del Sr Massip , concert del 17 de febrer de les Marin i Morgat Morgat en benefici a Sant Aniol, la festa Major d’ Oix i l’ Aplec, i la participació en fires de Sant Jordi i Sant Martirià.
Com sempre passa en les nostres Assemblees el torn de precs i preguntes és molt participatiu ja que aporta visions i opinions diverses dels socis, reflexions que s’exposen per a millorar i prosperar en el que calgui. La suma d’opinions és sempre benvinguda, i cal que tothom pugui tenir el seu torn d’opinió i paraula.
Finalment , com després de l’ elecció de junta, el nostre president va tornar-nos a parlar a tots des de l’emoció i fent balanç de records que ha anat sumant en aquests anys al capdavant de l’ Associació, des de les beceroles fins a data d’avui, que el refugi s’ha fet gran i de fora estant, sembla que ja vagi sol, tot l’edifici està recuperat, en l’aspecte exterior que tenia fa 100 anys. I té un gran valor també sentimental de totes aquelles persones d’entre nosaltres i que ja no són entre nosaltres que hi ha participat amb il•lusió.
Com sempre, mai falta l’agraïment a tots els voluntaris anònims que no sabem ni com es diuen i diàriament ajuden pujant material a peu, i per descomptat a tots els socis i Amics, Empreses col•laboradores, Entitats, Ajuntaments, Administracions i Fundacions que també hi col•laboren econòmicament.
Amb la cloenda vam anar abandonant la maison de la muntanya per anar a la Salle de l’ Avenir a gaudir del nostre dinar de germanor amenitzat pel cantant i excel•lent presentador nord català RAMON GUAL que ens va cantar a petició nostra aquelles cançons que li demanàvem, i ens va fer riure i ballar.RAMON GUAL AMENITZÀ LA FESTA DESPRÉS DEL DINAR DE L'ASSEMBLEA
Donem les gràcies als companys de Sant Llorenç per tota aquesta jornada tan ben portada, de bon treball i festiva.BALLS DE DESPRÉS DEL DINAR DE L'ASSEMBLEA

AMICS DE SANT ANIOL D’AGUJA
Banyoles febrer de 2019

Comments are currently closed.