CaixaBank i la Fundació “la Caixa” continua donant suport als Amics de Sant Aniol d’Aguja

11/06/2020 joan Notícies

CaixaBank i la Fundació “la Caixa” continua donant suport als Amics de Sant Aniol d’Aguja

CaixaBank, a través de la Fundació “la Caixa” ha atorgat 10.000 euros, i ja en sumen 80.000 en vuit anys consecutius, a l’Associació d’Amics de Sant Aniol d’Aguja. Estan destinats a recuperar l’antiga rectoria de Sant Aniol d’Aguja, un edifici històric, per transformar-lo en refugi per a excursionistes, en futur centre d’interpretació de l’entorn en totes les seves vessants i un autèntic punt de trobada interfronterera. Un equipament que dignificarà l’entorn natural de la vall d’Aguja, situada al cor de l’Alta Garrotxa.
Els Amics de Sant Aniol volem expressar el nostre agraïment per aquest suport rebut, el qual ens esperona a continuar lluitant “PER UN REFUGI AMB COS I ÀNIMA”. Una fita destinada al bé comú i a la millora dels nostre país. Tant de bo que ben aviat es pugui posar al servei de tothom.
Aprofitem l’avinentesa per dir que la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, la Casa de la Generalitat a Perpinyà, l’Ajuntament de Banyoles, l’Ajuntament de St. Llorenç de Cerdans, l’Ajuntament de Montagut i Oix, el Consell Comarcal de la Garrotxa, el Consorci de l’Alta Garrotxa, Aniol S.L., Activa Food-Tech.S.A i altres empreses i particulars se sumen a la força del voluntariat per anar avançant en aquest projecte. Aquesta unió de forces és imprescindible per aconseguir l’objectiu final.
Tot i aquestes bones notícies, la nostra entitat continua buscant suport. Qualsevol col·laboració serà molt benvinguda. Gràcies!
Sens dubte que som conscients que enguany serà més difícil aconseguir les ajudes habituals per culpa de la crisi generada pel Covid-19. Per aquest motiu valorem de manera especial l’esforç de la Fundació “la Caixa”. Sabem prou bé que la seva principal atenció se centra en apaivagar els efectes de la pandèmia i per això se’ns dobla la responsabilitat per tal que en aquesta nova recuperació de país, Sant Aniol hi trobi el seu lloc i pugui anar avançant.
Gràcies i visca Sant Aniol!

 

Amics de Sant Aniol d’Aguja

Comments are currently closed.