L’Obra Social “la Caixa” continua donant suport als Amics de Sant Aniol d’Aguja

02/07/2018 joan Notícies

L’Obra Social “la Caixa” continua donant suport als Amics de Sant Aniol d’Aguja

Us comuniquem que, per sisè any consecutiu, l’Obra Social “la Caixa” ens ajuda en la rehabilitació de l’antiga rectoria de Sant Aniol per destinar-la com a futur refugi guardat de muntanya.
El passat 11 de juny el Sr. Bernat Rubió, director de Banca d’Institucions de Girona, i el Sr. Sergi Riera director d’Àrea de Negoci del Pla de L’Estany, tots dos en representació de la Fundació Bancària “La Caixa” i en Quim Oliver “xari” i Joan Coll com a representants dels Amics de Sant Aniol, formalitzaren a Banyoles la col•laboració.
L’Obra Social “la Caixa” ha atorgat 10.000 euros i ja en sumen 60.000 en sis anys. Estan destinats a recuperar un edifici històric per transformar-lo en un equipament que dignificarà l’entorn natural de la vall d’Aguja, situada al cor de l’Alta Garrotxa. Un futur centre d’interpretació de l’Alta Garrotxa en totes les seves vessants i un autèntic punt de trobada interfronterera.
Els Amics de Sant Aniol volem expressar el nostre agraïment per aquest suport rebut, el qual ens esperona a continuar lluitant “PER UN REFUGI AMB COS I ÀNIMA”. Una fita destinada al bé comú i a la millora dels nostre país. Tant de bo que ben aviat es pugui posar al servei de tothom.
Aprofitem l’avinentesa per dir que la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, la Casa de la Generalitat a Perpinyà, l’Ajuntament de Banyoles, l’Ajuntament de St. Llorenç de Cerdans, l’Ajuntament de Montagut i Oix, el Consell Comarcal de la Garrotxa, el Consorci de l’Alta Garrotxa i diverses empreses i particulars se sumen a la força del voluntariat per anar avançant en aquest projecte. Aquesta unió de forces és imprescindible per aconseguir l’objectiu final.
Tot i aquestes bones notícies, la nostra entitat continua buscant suport. Qualsevol col•laboració serà molt benvinguda. Gràcies!

btr

btr

Comments are currently closed.