Helicòptering

Consisteix en transportar material per a les obres. Cadascú en la mesura de les seves possibilitats. Tothom fa el que pot. La qüestió és posar el vostre “gra de sorra”.

El transport de material a l’esquena ja és una activitat habitual en les jornades de treball que tenim programades. En els últims mesos hi hem pujat sacs de ciment, taulons de ferro per a la bastida, creueres de seguretat i també molta greda.

El passat mes de novembre pujàvem pel camí de la riera més de 20 voluntaris carregats quan un helicòpter va sobrevolar la zona. Volava baix i vam poder ironitzar que s’havia apuntat a fer helicòptering. Però no va ser així, “l’ocell de ferro” semblava que ens atalaiava com si li fóssim una competència. Vosaltres ho enteneu? Nosaltres no. Vam esforçar-nos a no veure’l i a estar per la feina que prou atenció demanava. I sinó que ho diguin al company del Centpeus (un grup excursionista que col·labora habitualment amb nosaltres) que va caure ben llarg, ell i el sac de ciment que duia a la motxilla, a dins el riu, a la passera del Citró.