L’Obra Social “la Caixa” col•labora, una vegada més, amb els Amics de Sant Aniol d’Aguja

19/07/2017 joan Notícies

L’Obra Social “la Caixa” col•labora, una vegada més, amb els Amics de Sant Aniol d’Aguja

Us comuniquem que, per cinquè any consecutiu, l’Obra Social “la Caixa” ens ha ajudat a tirar endavant la rehabilitació de l’antiga rectoria de Sant Aniol per destinar-la com a futur refugi de muntanya, tal i com havia esdevingut dècades enrere.

2017-07-12 2

El passat dia 12 de juliol de 2017 el Sr. Josep Blanch, en representació de la Fundació Bancària “La Caixa”, acompanyat pel director d’Àrea de Negoci Sr. Jaume Morell, i en Quim Oliver “xari” i Joan Coll com a representants dels Amics de Sant Aniol, formalitzaren a Girona la col•laboració.

L’Obra Social “la Caixa” atorga per aquest any 10.000 euros que aniran destinats a la construcció de la teulada dels edificis annexos. Un cop acabada aquesta fase s’aconseguirà el volum que havia tingut el conjunt arquitectònic 100 anys enrere.

D’aquesta manera, la Fundació Bancària ja ha aportat 50.000 euros en cinc anys al projecte. Estan destinats a un equipament que dignificarà l’entorn natural de la vall d’Aguja, situada al cor de l’Alta Garrotxa, i a la recuperació d’un edifici històric i punt de referència per a la cohesió social entre els dos vessants de la frontera. Un autèntic punt de trobada interfronterera. Un centre d’interpretació de l’Alta Garrotxa en totes les seves vessants.

Els Amics de Sant Aniol volem expressar el nostre agraïment per aquest suport rebut, el qual ens esperona a continuar lluitant “PER UN REFUGI AMB COS I ÀNIMA”. Un projecte destinat al bé comú i a la millora dels nostre país. Tant de bo que ben aviat es pugui posar al servei de tothom.

Aprofitem l’avinentesa per dir que la Diputació de Girona també col•labora en aquesta fase d’obres i que, tot i aquestes bones notícies, la nostra entitat continua buscant suport econòmic per poder completar la feina prevista pel 2017. Qualsevol col•laboració serà molt benvinguda. Gràcies!

 

Amics de Sant Aniol d’Aguja

16

Comments are currently closed.